Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه خانواده ـ همه خانواده ها به دنبال داشتن فرزند سالم با تربیت خوب هستند. همه می خواهند نابغه و با هوش تربیت کنند بنابراین خانواده هایی که از لحاظ مالی مرفه و یا متوسط به بالا هستند، تلاش دارند با روش های عجیب و غریب یا خریدن اسباب بازی های رنگ به رنگ و لاکچری فرزندانشان را باهوش کنند درحالیکه این روش  ها جواب نمی دهد و خریدن اسباب بازی های رنگ به رنگ بی فایده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین که بچه شما در خانه آزاد باشد و هر از گاهی در طبیعت بگردد و بتواند آن را لمس کند، باعث فعال شدن سیستم عصبی و سلول های مغزش می شود.شما چقدر در منزل به بچه هایتان آزادی می دهید؟ آیا از آن دست افرادی هستید که وسایل گران قیمت در منزل تزیین کردید و اجازه دست زدن بچه ها به هیچ چیز را نمی دهید یا اینکه با لوازم ساده خانه و وسایل مختلف بچه ها را آزاد می گذارید تا بازی کرده و تجربه کسب کنند؟

اما با چه لوازم و وسایلی می توان بچه باهوش از سنین دو ـ سه سالگی تا شش سال تربیت کرد:

1- تخم مرغ

یک تخم مرغ به فرزندتان بدهید و از او بخواهید که از آن مراقبت کند، احتمالا در بارهای اول آن را خواهد شکست اما دفعات بعد دقت بیشتری می کند. 

تجربه محافظت از یک شیء شکننده برای رشد ابعاد مختلف هوش فرزند را تقویت می کند.

 

 

2-لیوان شیشه ای

یک لیوان شیشه ای به کودک بدهید و از او بخواهید از داخل لیوان اطراف را ببیند، اینطور تفاوت اشیای شفاف و غیر شفاف را از هم تشخیص می دهد و می تواند آن را توضیح دهد.

حتی می توانید با چند تکه چوب یا قاشق روی چند لیوان مختلف بزنید تا صداهای متفاوتی ایجاد کند نیازی نیست برای این کار اسباب باز یهای مختلف را برای بچه بخرید که از قضا خیلی هم به آنها توجه ای نداشته باشد.

 

3-حبوبات

هر حبوباتی که در منزل دارید، یک مشت بردارید و درون ظرفی بریزید و از بچه تان بخواهید که آنها را از هم جدا کند. البته این کارها می بایست براساس سن بچه باشد نه اینکه از یک نوزاد بخواهید چنین کاری بکند. این کار برای یک بچه پنج تا شش ساله یک مهارت دستوری مفید است.

 

4-بشقاب و کاسه و ظروف

چند کاسه و بشقاب با اندازه های مختلف به کودک بدهید و از او بخواهید به ترتیب اندازه آنها را بچیند، این کار باعث افزایش تمرکز کودک می شود. نگهداری و سرو صدا با کاسه و بشقاب ها حتی برای نوزادها هم جوابگو است.

 

5-برنج و نمک

کمی برنج یا نمک درون سینی بزرگی بریزید و بگذارید کودک نقاشی بکشد. بچه ها از دست زدن به این خوراکی ها حتی مثل شن و ماسه لب دریا هم خوش‌شان می آید.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: لوازم خانه بچه باهوش تربیت فرزند فرزندپروری خانواده سالم بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۹۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • افزایش حضور روانشناسان در بخش‌های مختلف پلیس
  • نحوه درست کردن لیوان‌های سرامیکی + فیلم