Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری آنا، نیاز کودکان به تحرک و جنبش است و با توجه به اینکه شیوع ویروس کرنا فراتر از حد انتظار بوده برای حفاظت از سلامتی آنها و سایر اعضای خانواده باید در خانه بمانند متعاقباً باید ورزشهایی برای کودکان درون خانه در نظر گرفت که بتواند موجب انبساط خاطرشان شود و این موضوع مستلزم توجه به نحوه بازی کودکان در خانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت بدنی شامل بازی‌هایی از قبیل منچ یا چیدن پازل نیست برای همین باید بازی‌هایی انتخاب شود که انرژی کودک با تحرک کافی و مفید صرف شود. بازی کردن با کودکان باعث ایجاد رابطه مناسب میان والدین و فرزند می‌شود و در شرایطی که کودک از بازی خود که در واقع نوعی ورزش کردن است، لذت می‌برد پدر و مادر نیز فعالیت مستمری دارند و با تحرکی که به خرج می‌دهند دچار افزایش وزن نمی‌شوند.

کودکان پیش از ورود به دبستان روزانه به ۲ ساعت حرکت فعال نیاز دارند. اگر آنها غیرفعال و بی‌تحرک باشند نمی‌توانند رشد کافی داشته باشند. بنابراین باید با جدیت درگیر بازی و ورزش با کودک شد دویدن پریدن و جست و خیز کردن برای کودکان ضروری است چرا که با انجام چنین حرکاتی از عضلات بزرگ در پاها و تنه برای استحکام استخوانها که به تناسب اندام کمک می‌کند و موجب سلامتی قلب و عروق می‌شود کمک شایانی خواهد کرد.

ورزش کردن با کودکان باعث می‌شود تا آنها دارای مهارت‌های حرکتی بنیادی شوند که این موضوع باعث می‌شود اعتماد به نفس آنها افزایش یابد و بتوانند با آرامش بیشتری در خانه بمانند برخی مهارت‌های حرکات مانند پرتاب کردن توپ‌های پلاستیکی به داخل سطل ضربه زدن به توپ به شکل صحیح انجام حرکت‌های ساده و سبک نرمشی و کششی و... باعث خواهد شد تا رشد اجتماعی کودکان شکل بگیرد و آنها در یادگیری بسیاری مسائل حمایت والدین خود را حس کنند.

ورزش در خانه علاوه بر آنکه باعث سلامتی تمامی اعضای خانواده می‌شود خلاقیت و آگاهی کودک را افزایش می‌دهد و او را برای رسیدن به خودباوری در شرایط مساعدی قرار می‌دهد جای هیچ تردیدی نیست که ورزش باعث ترشح هورمون شادی در اعضا خانواده می‌شود و این موضوع باعث کاهش اضطراب و استرس و افزایش قوای جسمانی بدن جهت بالا بردن توان سیستم ایمنی بدن برای مقابله با ویروس کرونا می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ورزش قرنطینه فرزند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۹۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛  دکتر جواد شاهین‌فر بابیان اینکه پارسال  یازده هزار کودک متولد شده در بیمارستان‌های استان غربالگری شنوایی شدند، گفت: ازاین تعداد  ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش‌های جراحی و طبی زیر پوشش قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: با توجه آمار‌های جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه‌های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود.
رئیس دانشگاه غلوم پزشکی استان گفت: بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه‌هایی از آسیب شنوایی را دارند، که برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری‌های غیرواگیردار گنجانده شده است.
به گفته شاهین فر اکنون برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان به کمک شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می‌شود.
افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت‌های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری‌هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از دارو‌های آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط‌های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن‌ همراه و دستگاه‌های صوتی شخصی از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی است.

دیگر خبرها

  • اقدام خیرخواهانه این دروازه‌بان برای کودکان سرطانی | ویدئو
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • اقدام کریستوفر کنت برای کودکان اهوازی
  • درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • یک فرضیه در مورد چگونگی حرکت موجودات فضایی بین سیارات
  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • عیادت رئیس فراکسیون ورزش مجلس از غلامحسین پیروانی